Mizarstvo Cuden


Vrtno pohištvo

Uživanje v dolgih poletni večerih, v sončnih dni, zimskih in jesenskih  radostih na vašem domačem vrtu  se sliši idilično. Naj bodo vaši zunanji prostori bivanja prav tako urejeni kot notranji! Vse od vrtnih stolov, miz, ležalnikov, senčnikov pa do vrtnih žarov in luči vam bo polepšalo uporabnost in lepoto vrta.

Smrekove vrtne garnitureOdlično vrtno pohištvo, ki se bo skladalo z vami in vašim domovanjem bo polepšalo vaše preživljanje časa na prostem. Vrtno pohištvo polepša vaš vrt, ga naredi prijaznejšega in obenem se prostor dodatno izkoristi za prijetno druženje z družino ali prijatelji. Lahko izbirate od  različnih oblik pohištva  do različnega materiala in barv, ki jih lahko popolnoma prilagodite sebi in svojim potrebam. Lahko se odločite za tradicionalne kose pohištva ali pa si omislite bolj ekstravagantne kose, kjer boste lahko svoji domišljiji dali prosto pot.Hrastove vrtne garniture

Široka izbira vrtnega pohištva omogoča vsakemu posamezniku, da so njegove  želje in potrebe uresničene, saj široka izbira  omogoča ureditev vašega kotička po vaši želji. Vrtne garniture so narejene iz različnih materialov, toda največkrat uporabljen material je les in tudi ratan. Lesene vrtne garniture zahtevajo več pozornosti in negovanja in obenem se neopazno uskladijo z okolico.

Odkrijte raj na vašem vrtu in se odklopite od vsakodnevnega vrveža in hitenja, ter lahkotno zadihajte in se sprostite!

 

.
 
Nudimo vam možnost plačila na obroke.
Mizarstvo Čuden
Aleksander Čuden s.p.,
Čučkova 34,
1111 Ljubljana, Slovenija
GSM: 041 696 226
Faks: 05 99 696 22
E-mail:  sandi.cuden@siol.net
Domov Vrtno pohištvo