Mizarstvo Cuden


Nadstreški za avto

Nadstreški za avto so posebna vrsta garaže, ki se nahaja izven hiše. Omogočajo zaščito vozil pred zunanjimi vremenskimi vplivi, na primer padavinami, vetrom, točo, prehudim soncem, snegom,… Struktura je lahko popolnoma samostojna, lahko pa je tudi priključena na steno hiše. Nadstreški za avto običajno nimajo sten, narejeni so samo iz stebrov in strehe, ki ščiti avtomobil. Zato ne nudijo tako veliko zaščite kot zidana garaža, vendar pa omogočajo veliko večjo ventilacijo oz. pretok zraka in so običajno seveda cenejši, kot pa zidane garaže. Njihova gradnja je bolj prilagodljiva, saj lahko naredimo nadstreške različnih oblik in velikosti, zato so primerni za vse vrste prevoznih sredstev. Poleg avtomobilov lahko pod nadstrešek spravimo še marsikaj drugega, kar ni občutljivo na mraz in potrebuje streho nad sabo.

Ker so nadstreški za avto večinoma odprti, vsebujejo veliko svetlobe in čez dan dodatno osvetljevanje prostora ni potrebno. Za ponoči pa lahko seveda namestimo luč, ki se, če to želimo, lahko prižiga avtomatsko, ko zazna premikanje v okolici. To je dobro predvsem v primerih, ko pridemo domov ponoči in je povsod okrog temno.

Materiali, iz katerih se danes izdelujejo nadstreški za avto, so različni. Moderne so različne kovine (na primer jeklo, aluminij,…), še vedno pa vseeno v večini prevladujejo leseni nadstreški.

.
 
Nudimo vam možnost plačila na obroke.
Mizarstvo Čuden
Aleksander Čuden s.p.,
Čučkova 34,
1111 Ljubljana, Slovenija
GSM: 041 696 226
Faks: 05 99 696 22
E-mail:  sandi.cuden@siol.net
Domov Nadstreški za avto