Mizarstvo Cuden


Leseni nadstreški za vaš dom

 

Nadstreški na garaži, balkonu ali teresi  vam nudijo udobno in varno uživanje, saj vas ščitijo pred različnimi vremenskimi spremembami.  Estetsko lepo oblikovani nadstreški bodo povečali vaše uživanje na terasi ali balkonu ne glede na vreme. Ne bo vam več treba skrbeti ali dežuje, sneži ali sije sonce! Z veliko izbiro tradicionalnih in sodobnih oblik nadstreškov boste lahko popolnoma prilagodili vašim željam in videzu hiše. Les ima veliko dobrih lastnosti in poleg lepega izgleda tudi omogoča, da se vaš nadstrešek ne bo zvijal ali pokal. Les je zaradi svojega naravnega izgleda zelo iskan in zaželjen material, ki ga kupi veliko ljudi, saj je tudi cenovno dostopen.

Leseni nadstreški so naravnega videza in dobro funkcionirajo z ostalo okolico. S pravilno izbiro nadstreškov se bo vaša že obstoječa terasa, balkon ali ograja popolnoma zlila z novim nadstreškom. Prav tako lahko les kasneje tudi prebarvamo in tako popolnoma barvno uskaldimo s fasado hiše.

Breskrbno uživajte na soncu, saj vas leseni nadstreški ščitijo tudi pred UV žarki. Naj bo vaša terasa ali balkon prijazen proctor, kjer se boste radi zadrževali in preživljali vaš prosti čas.

 

.
 
Nudimo vam možnost plačila na obroke.
Mizarstvo Čuden
Aleksander Čuden s.p.,
Čučkova 34,
1111 Ljubljana, Slovenija
GSM: 041 696 226
Faks: 05 99 696 22
E-mail:  sandi.cuden@siol.net
Domov Leseni nadstreški